Galériával

2022.09.27. 06:55

Cozombolis és a TNT is koncertet adott a kunhegyesi őszköszöntő mulatságon

Igazi programkavalkád várta az érdeklődőket.

Köllő Judit és Mészáros János

Fotó: Mészáros János

A Mihály-napi­ Sokadalom minden évben az egyik legjobban várt városi­ esemény, amely már pénteken­ kezdetét vette. Igazi programkavalkád várta az érdeklődőket, akik ezúttal is szép számban érkeztek, sokan például a környező településekről. Szerencsére az időjárás kegyes volt, így a szombati programokat mind meg tudták tartani. 

A nap főző- és háziasszonyversennyel indult, majd az Újfehértói Fúvósok Egyesület adott térzenei koncertet, amit az ünnepélyes megnyitó követett. Ezután népzenei utazásra hívták a kilátogatókat, majd a Dalma Dance Club táncbemutatója és újabb koncertek következtek. Ebéd után hirdették ki a versenyek eredményeit, majd a Cozombolis Trió lépett színpadra. 

A nap folyamán szalagot kötöttek Simai János nagykunkapitány emléktáblájára, a művelődési központ pódiumtermében pedig megnyitották Györfi Lajos Magyar Örökség díjas szobrászművész, regnáló nagykunkapitány Bronzba öntött hőseink című kiállítását. A Tehetségek órája elnevezésű program keretében a Cigány Kisebbségi Önkormányzat mutatkozott be. 

A napot a TNT zenekar koncertje, tűzijáték és utcabál zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában