Összefoglaló

2023.03.09. 20:40

Nagy áldozatot hoztak a jánoshidai gazdák, hogy megmentsék a háromszázmilliós projektet – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Nagy áldozatot hoztak a jánoshidai gazdák, hogy megmentsék a háromszázmilliós projektet.

Általános iskolás diákoknak tartottak előadást a szolnoki rendőrök. A szolnoki rendőrök általános iskolás gyerekeknek tartottak bűn-és balesetmegelőzési oktatást.

Neki tolatott egy mögötte parkoló autónak a kunmadarasi sofőr. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Rongyosra olvasták Jókai és Mikszáth klasszikusait, új köteteket kell beszerezni a szajoli könyvtárban. Figyelmet fordítanak arra is, hogy az elhasználódás miatt leselejtezett klasszikus írók könyveit is folyamatosan pótolják.

Németh István 44 éven keresztül mentette az életeket a Jászberényi Mentőállomás oszlopos tagjaként.

Hétszer nagyobb terület égett le a Jászkunságban, mint egy évvel korábban.

Rablás a Jubileum téren: ököllel ütötte áldozatát a mobiltelefonjáért a szolnoki fiatal.

A főügyészségi vádemelés után alig egy évvel később ítélethirdetésre került sor egy testvérpár késhegyre menő vitája miatt indult büntetőügyben a Szolnoki Törvényszéken. 

Rablás és lopás bűntette miatt állította bíróság elé a Tiszafüredi Járási Ügyészség azt a 28 éves tiszaburai férfit, aki januárban Tiszaburán először lopott, majd februárban kirabolta egyik ismerősét.

Látványos 3D origami alkotásokkal telt meg a szolnoki Ormos Imre Park kávézója csütörtökön. Király Emese műveit bárki megtekintheti, a megnyitón Verebes György, a művésztelep vezetője is értékelte a kreációkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában