Tájékoztatás

2023.11.23. 15:30

December első napjaiban még lesz zöldhulladék-szállítás Szolnokon

Lesz még zöldhulladék-szállítás Szolnokon. A szolgáltató több plusz alkalmat ütemezett be.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az enyhe időjárás miatt, valamint a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve az idei évben plusz zöldhulladék elszállítási időpontokat ütemez be az NHSZ Szolnokon. 

– Szandaszőlős I. területen december 4-én, Szandaszőlős II. területen december 5-én, a Tallin városrészben és a Kertvárosban december 6-án, a Széchenyi városrészben december 7-én, az Alcsi részen december 8-án viszik a zöldhulladékot a kollégák. A Pletykafaluban december 11-én, a Déli iparterületen december 12-én, a belváros déli részén december 13-án, az északi részen december 15-én, a belvárosban pedig december 14-én lesz alkalom elszállíttatni azt – írta közleményében a szolgáltató.

– Kérjük, hogy a zöldhulladékot a szokott módon, a zöld fedelű edényzetben, zöldhulladék gyűjtésére alkalmas zsákban vagy 50x50x100 cm-es kévékbe kötözve helyezzék ki a megfelelő gyűjtőnapon. Nagyobb mennyiség elszállítására biztosítunk biológiailag lebomló zsákot. Ezeket a szokásos helyeken szerezheti be bárki – tették hozzá az illetékesek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában