Jászkunság

2023.11.13. 08:30

Drogfogás és drámai baleset is szerepelt az elmúlt hét legolvasottabb hírei között

Újabb traffiboxot helyeznek ki a Jászkunságban, sav marta szét az arcát a szolnoki gyárban, tönkrement a fiatalember élete – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Nagy értékű luxusautókat is lefoglaltak a rendőrök

Forrás: Police.hu

1. Újabb traffiboxot helyeznek ki a Jászkunságban – mutatjuk, hová kerül a következő sebességmérő doboz

Hamarosan újabb Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei helyszínre kerülhet traffibox. Az utak mellé kihelyezett sebességmérő pontot az egyik Szolnok környéki település belterületén helyezik majd el.

2. Drogszállítmánnyal csöngetett a futár, amikor lecsaptak a rendőrök a dúsgazdag szolnoki dílerekre – videóval

Kábítószer-kereskedelem miatt négy szolnoki férfi letartóztatását kezdeményezte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség. Az illetékesek a november 7-i  házkutatás során több mint 130 millió forint értékben foglaltak le különböző vagyontárgyakat, még kriptovalutát is a férfiaknál. Akár életfogytig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak.

3. Sav marta szét az arcát a szolnoki gyárban, tönkrement a fiatalember élete – fotókkal  

Egy lesötétített szobában éli mindennapjait, még jó ideig munkaképtelen lesz, és a barátnője is elhagyta azt a 28 éves fiatalembert, aki még márciusban szenvedett súlyos égési sérüléseket munka közben a Bige Holding Kft. szolnoki gyárában. Elmondása szerint a vállalat azóta egyszer sem kereste, és eddig semmilyen kártérítést nem fizetett a szerencsétlenül járt Bartók Viktornak.

4. Hajnalban csaptak fel a lángok egy szolnoki üzem raktárában, a dolgozók időben kimenekültek

Felgyülemlett fűrészpor és fahulladék kapott lángra november 10-én, péntekre virradóra Szolnokon, egy Újszászi úton található cég telephelyén. A helyiségben három kazánszivattyú is működött. A vármegyeszékhely tűzoltói négy gépjárművel vonultak a helyszínre, majd eloltották a tüzet.

A dolgozók közel húsz, porral és gázzal oltó készülékkel avatkoztak be, de sikertelenül
Forrás: Szolnok HTP

5. Nem kegyelmeztek a munkagépek, a földdel tették egyenlővé az Üteg úti „romtelepet” Szolnokon

„Rongálás és szakszerűtlen bontás miatt közvetlen életveszély alakult ki” – állapította meg az építésügyi hatóság, mely az épületek azonnali bontását rendelte el a szolnoki Üteg úton. A statikai vizsgálat megállapította, hogy az összesen tizenhárom lakásból álló négy épület mindegyike életveszélyes volt. A lakatlan és lakhatatlan ingatlanegyüttest a város ezért felszámolta.

A napokban lebontották a lakatlan és lakhatatlan épületeket az Üteg úton
Forrás: Szolnok város hivatalos oldala Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában