Összefoglaló

2023.12.25. 21:54

Senki sem marad egyedül karácsonykor a Jászkunságban sem – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Akut érzelmi problémák feldolgozásában, így például a magány, a gyász, a depresszió és a pánikbetegség kezelésében segíti az embereket a Lelki Elsősegély Telefonszolgálat.

A képviselő-testület decemberi ülésén egyebek mellett elfogadták Jászberény 2024-es költségvetési koncepcióját is.

Ünnepek után újra felkereshetik a szolnoki Tisza Szállót a fürdőzés szerelmesei. A hotel gyógyfürdője kinyit.

Károlyi Sándor-díjat vehetett át Fazekas Szabolcs a minap a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos küldöttgyűlésén. Tomajmonostora polgármestere, a környék ismert mezőgazdasági vállalkozója a vidékfejlesztés területén elért kiváló teljesítménye és magas színvonalon végzett szakmai tevékenysége elismeréséül kapta a kitüntetést. Vele beszélgettünk pályájáról.

Közlekedési baleset történt a 34-es főúton. Árokba hajtott egy autó Fegyvernek közelében.

Pszichológus mutatja meg, milyen módszerekkel tehetjük valóban élvezetessé az ünnepeket, Krajnyákné Csorba Fanni a Szoljon.hu Podcast vendége.

A projekt a tető beázását akadályozná meg és a falak vízszigetelése is megoldhatóvá válik.

Új fotót posztolt közösségi oldalára Judy.

A szoljon.hu podcast legújabb adásában Kolozsvári András sommelier vezeti a hallgatókat a borok világába, emellett tippeket, tanácsokat ad, melyik étel és desszert mellé, milyen bort illik kínálni.

A Stadler, részben Magyarországon, a szolnoki gyárüzemben készült motorvonatai szigorú, objektív mutatók alapján érdemelték ki a kitüntető címet Nagy-Britanniában.

Egy általános iskolás korú gyermek sem marad szaloncukor nélkül karácsonykor Örményesen, ezt idén a település önkormányzata is garantálta.












 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában