Fejlesztés

2023.12.17. 18:00

Tavaszra készülhet el Szolnok legújabb óvodája

Várhatóan jövő tavasszal foglalhatják el a legkisebbek a szolnoki Szandaszőlős városrész új óvodáját. Jelenleg a kerítés építésén dolgoznak a szakemberek.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A tervek szerint halad a szandaszőlősi Eszterlánc óvoda építése – tájékoztatta hírportálunkat a munkálatok aktuális állásáról a szolnoki városháza sajtószóvivője. Pókász Endre elmondta: hamarosan záró szakaszához ér a beruházás, ezekben a napokban a kerítésépítésen dolgoznak a szakemberek. Mint megtudtuk, a belső berendezési tárgyakat már elkezdték az épületbe szállítani, a gyerekek várhatóan jövő tavasszal költözhetnek be a vadonatúj komplexumba. Az intézmény szomszédságában álló régi óvodát pedig teljesen elbontják majd.

Amint arról korábban beszámoltunk, Szolnok Szandaszőlős városrészében több mint 700 millió forintból létesítenek egy minden igényt kielégítő, 125 férőhelyes új óvodát. A helyszínen egyebek mellett melegítőkonyhát, elkülönítő, torna-, fejlesztő-, illetve nevelőtestületi szobákat egyaránt kiépítenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában