Elismerés

2024.01.12. 16:30

Kiderült, ki lett az Év Horgásza Tószegen

Minden évben osztanak pontokat a Csónakázó-tavon megrendezett egyesületi horgászversenyeken, a legeredményesebb pecásokat a következő év elején díjazzák. Ismét horgászbálon adják át a dobogósoknak a serleget.

Kovács Berta

A díjakat a sikeres pecások a horgászbálon vehetik át

Forrás: Beküldött fotó

Összesítették a 2023. évi horgászversenyeken szerzett pontokat a Tószegi Tiszavirág Horgász Egyesületnél. Hagyomány, hogy az egész éven át zajló pontverseny alapján ítélik oda következő év elején az Év Horgásza címet és adják át az élen végzett pecásoknak a dobogós helyezésért járó serleget.

A szerzett pontok alapján 2023-ban az Év Horgásza címet Bíró Sándor érdemelte ki.

Második helyen Kiss Vencel, harmadikként pedig Peszeki Sándor végzett.

A dobogósokat az egyesület a tószegi Csónakázó-tóra szóló egész éves területi engedéllyel is megajándékozza.

A díjakat a sikeres pecások a horgászbálon vehetik át. Az egyesület több év kihagyás után rendezi meg ismét a jeles eseményt, melyre a horgászok és családtagjaikon kívül bárkit szívesen várnak egy remek, hajnalig tartó mulatozásra. E programot február 17-én este rendezik meg a művelődési házban, ahol a díjátadón kívül lesz vacsora, tombola és zenei műsor. A folyamatos jó hangulatról Fajka István és Kálmán Sándor gondoskodik, sztárfellépőnek pedig Bunyós Pityut várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában