Szoljon Insta

2024.01.26. 17:30

Mosollyal az arcukon mutatták bizonyítványukat a szolnoki kassaisok

A legtöbb jászkunsági általános és középiskolában péntekre már minden diák megkapta a félévi bizonyítványát. A szülők az érdemjegyeket és az értékelést a Kréta rendszeren keresztül is olvashatják.

Pakainé Pusztai Nóra

Büszkén mutatták bizonyítványukat a diákok

Fotó: Nagy Balázs

Az utóbbi napokban osztották ki az általános és középiskolákban a félévi értesítőket. Ki izgatottan és büszkeséggel, ki némi elégedetlenséggel fogadta bizonyítványát a jászkunsági diákok közül.

Eszter pedagógus adta át a diákjainak a félévi értesítőket
Fotó: Nagy Balázs

 

A szolnoki Kassai Úti Magyar- Angol Két tanítási Nyelvű Általános Iskola másodikosai pénteken, még ebéd előtt kapták meg azt az lapot, amin tudásukat értékelték. El is kezdték bogarászni, olvasgatni a sorokat, mutogatva egymásnak, hogy melyik lapon, mi szerepel és vajon az mit jelent. 

Izgatott olvasgatás követte a bizonyítványok kiosztását a szolnoki Kassai úti általános iskolában 
Fotó: Nagy Balázs

Váradi Éva intézményvezetőtől megtudtuk, az alsó és felső évfolyamosok is átvették a félévi értesítőket, hétfőn pedig értekezlettel zárják le a mögöttük álló hónapokat. Idén még papír alapon kapták meg a gyerekek az értékelést, jövőre várhatóan már csak digitális formában tájékoztatják a diákot és a szülőket az elért eredményekről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában