Forgalmi változás

2024.03.22. 08:49

Hétvégén kiszorítják a sült húsok az autókat az abonyi főtérről

A Pecsenye Parádé miatt hétvégén jelentősen változik a forgalmi rend az abonyi főtéren.

Rózsa Róbert

Hétvégén rendezik Abonyban a nagyszabású Pecsenye Parádét, amely miatt ideiglenesen megváltozik a főtér forgalmi rendje – olvasható az önkormányzat honlapján.

abony,pecsenye parádé,forgalom
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Március 19. éjféltől március 24. 12 óráig lezárják a Varga István Városi Sportcsarnok előtti teljes szakaszt, a Kultúra Háza előtti parkolókat, a Ferrum Vas- Műszaki Szaküzlet, a gyógyszertár és dohánybolt előtti parkolókat, a Bihari János Zeneiskola és a Báthory utca 2. közti parkoló szakaszát. A Báthory utcából csak balra lehet fordulni a Kálvin utca irányába március 22. 12 órától március 24. 12 óráig.

A fenti időtartamban a Kultúra Háza és a Városháza közti útszakaszra mindkét irányból tilos lesz behajtani (már a Ferrum Vas- Műszaki Szaküzlettől), kivéve az arra engedéllyel rendelkezőknek. A főzőcsapatok egyedi behajtási rend szerint pakolhatnak ki- és be a rendezvényre.

A Vasút út–Nagykőrösi út kereszteződése irányából tilos lesz behajtani a főtérre március 22-én 10 órától március 23-án éjfélig. Március 22-én délelőtt 10 órától március 23-án éjfélig a főtéri buszforgalom is szünetel, ideiglenes megállóhelyeket a Somogyi Imre Általános Iskolánál alakítanak ki.

A Pecsenye Parádéra ajánlott gyalog vagy kerékpárral érkezni, az autósoknak az önkormányzat a Csillag Zsigmond utca elején lévő parkolót és a piac területén lévő parkolókat javasolja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában