Összefoglaló

2024.03.11. 20:40

Halálos áldozata van a Fegyvernek közelében történt balesetnek– a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Egyelőre semmi nem utal az alvilági „Keresztapa” és vádlott-társai jászalsószentgyörgyi bűnére. Várhatóan az országos cigányvajdát is meghallgatják tanúként a büntetőügyben a Szolnoki Járásbíróságon

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Kollégájukat gyászolják a szolnoki könyvtárosok. Elhunyt a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtár szakmai igazgatóhelyettese.

Már háromszázmillió köbméter vizet tároznak a Kötivízig működési területén. További vízkészletet tároztak be a térségünkben. A vízvisszatartással, tározással az aszályos időszakokra készülnek.

Kocsérra is megérkezett az első gólya. Néhány nappal ezelőtt jelentették be Kocsér közösségi oldalán, hogy újra megkezdte működését a helyi gólyakamera. Az élő felvételekkel percről percre nyomon lehet követni község költöző madarának életét.

Zámbó Jimmy dalait idézve nőnapoztak Újszászon. 

Frontálisan összeütközött egy kamion és egy autó Fegyvernek közelében, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Ifjúsági előadással készültek a Szolnoki Szimfonikusok az óvodásoknak. A vidám előadásnak óriási sikere volt az apróságok körében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában