röplabda

2018.12.13. 13:30

Ezüstérmet hoztak haza a Markovits-emléktornáról

A Szolnoki Sportcentrum SI mini és gyermek korcsoportos leány röplabdázói a szegedi Markovits-emléktornán vettek részt a napokban.

Szöllősi Péter

A gyermek (U15) korosztályban olyan nagy nevű klubok utánpótlás-együtteseit utasították maguk mögé a huszonkét csapatos mezőnyben, mint a Békéscsaba, az Újpest, a Vasas vagy éppen a Kecskemét.

Kiss Éva tanítványai a fináléban a BVSC-vel szemben maradtak alul. A szakvezető Szarka Lili, Gávris Zsófia és Hajdu Lili teljesítményét külön is kiemelte.

Az U13-as miniknél még több egyesület nevezett, összesen harminchatan versengtek a dobogós helyezésekért. A mieink egyes számú csapata a nyolcadik, míg a kettes számú a harmincegyedik helyen zárt.

Az ezüstérmes csapat tagjai: Magyar Lilla, Barna Nikolett, Fedor Vivien, Horváth Rebeka, Sléder Kitti, Szécsi Anna, Szilágyi Henrietta, Varga Réka, Hajdu Lili, Gávris Zsófia, Gál Csenge, Szarka Lili.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában