Labdarúgás - NB II.

2019.12.23. 10:46

Nyolc edzőmeccsel készül a tavaszra a Szolnok

Mint arról beszámoltunk, az NB II. tavaszi rajtja előtt január 6-án kezdi meg felkészülését a Szolnoki MÁV FC csapata.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Pixabay

A klub pedig azóta közzétette honlapján az edzőmérkőzések várható menetrendjét. Ez alapján a Tisza-parti kék-fehérek három másodosztályú együttessel, két-két NB III.-as és megyei I.-es csapattal, valamint egy szlovákiai ellenféllel mérkőznek meg az előkészületek jegyében.

Nevezetesen január 11-én Soroksárra látogat a MÁV FC legénysége, 18-án a kassai Košicével játszanak, 22-én pedig a Vác érkezik a Tiszaligetbe. Ezt követően 25-én a Törökszentmiklós, míg 26-án a Békéscsaba vendégei lesznek, 29-én a III. Kerületet fogadják. Végül és nem utolsó sorban, február másodikán pedig az NB III. Nyugati csoportjának listavezetőjével az Érddel és a Tiszafüreddel csapnak össze hazai pályán.

Mivel a Szolnok az NB II. 22. fordulójában szabadnapos lesz, így csupán február 9-én kapcsolódik be ismét a másodosztály küzdelmeibe, amikor a kiesőhelyen álló Szombathelyi Haladást látják majd vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában