Kézilabda

2020.03.11. 07:31

Továbbra is a második helyen áll a szolnoki együttes

A 15. forduló mérkőzéseit rendezték az NB ­II.-es bajnokságban.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Délkeleti csoportban érdekelt férficsapataink közül egyedül a Mezőtúr hagyta el vesztesen a pályát, nagy csatában két góllal kaptak ki Csongrádon. A Törökszentmiklósi Székács KE együttesének nem okozott gondot a sereghajtó Bácsalmás legyőzése, Szloska Krisztián edző tanítványai idegenben játszva 17 gól különbséggel múlták felül vendéglátóikat.

Javított mérlegén a kunszentmártoni legénység is, amely hazai pályán játszva, nagy küzdelemben négy góllal bizonyult jobbnak a köröstarcsai csapatnál. A kunszentiek közül Békési Bence 7, Cselovszki Csaba 6, míg Tóth Jacsa 5 találattal vette ki a részét a győzelemből. A csoportban a Székács (16 pont) a negyedik, a Mezőtúr (16) az ötödik, míg a Kunszentmárton (14) a nyolcadik helyen tanyázik.

Az Északkeleti csoportban tovább tartja jó formáját a második helyen álló szolnoki csapat, amely ezúttal a Gyöngyös U23-as együttesének otthonából hozta el a két bajnoki pontot. A túrkevei gárdának viszont nem sikerült a sorsforduló, bár a szünetben még vezettek 14–12-re, a végén viszont a vendégek örülhettek 29–26-os győzelmüknek. Ezzel a kevi csapat a 11., azaz kieső helyen áll az Északkeleti csoport pontvadászatában.

Eredmények

NB II. Férfiak, Délkeleti csoport: Csongrád–Mezőtúri AFC-Syngenta 24–22, Katona Transsped Kunszentmárton KSK–Köröstarcsai KSK 22–18, Bácsalmás–Törökszentmiklósi Székács KE 18–35.

Északkeleti csoport: Túrkevei VSE–Hajdúböszörmény 26–29, Gyöngyös U23–Szolnoki KCSE 31–33.

Nők, Délkeleti csoport: Mezőtúri AFC-Syngenta–Csorvás 22–34.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában