Labdarúgás

2022.09.26. 10:39

Elkezdődött a női megyei bajnokság

Ott folytatták, ahol abbahagyták: a női bajnokságban az első forduló után élen az Abádszalók, második a Tószeg, harmadik a Karcag. Az előző idény is ezzel a dobogóval zárult.

Molnár Róbert

Taktikai megbeszélés a tószegi női focicsapatnál

Forrás: Beküldött fotó

Idén sok az újdonság a női fociban: ebben az évadban a tavaly negyedik Tiszaföldvár nem indult a megyei bajnokságban, ám két újonc is van, a Szolnoki Máv utánpótlás csapata és a Jászfényszaru is részt vesz a megmérettetésben. Utóbbi azonban most nem lépett pályára. Ám így sem utolsók az első forduló után, hiszen bár nem meccseltek, a farmosi lányok két vereséggel indítottak, így ők az utolsók. A Szolnoki MÁV-nak egy meccse volt, azt 1–1-es döntetlenre hozták, ez a negyedik helyre volt elég. 

A tavalyi bajnok Abádszalók belépője erősre sikerült, a Karcagot 1–0-ra, a Farmost 3–1-re verték. 

A tavalyi ezüstérmes Tószeg is hozta a kötelezőt, egy meccsük volt, ezen szintén a Farmos volt a szenvedő fél, 2–0-ra győztek. Az első forduló után a Karcagi lányok a harmadikak, egy győzelemmel és egy vereséggel. 

A második forduló meccseit jövő héten szombaton 10-től Jászfényszarun játszák majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában