Labdarúgás

2023.03.03. 15:08

Vasárnap újabb megyei derbit rendeznek az NB III.-ban

A Tiszafüred elleni, nemrégiben balul elsült párharc után az alaposan megfiatalított Jászberény ismét vármegyei riválist lát vendégül – a Karcag látogat a Jászság fővárosába az NB III. 24. fordulójában.

Jegesi László

Nem kapta el a kék-sárga mezes BKV Előre sem a karcagiakat, a fehérmezes nagykunságiak a Berény ellen is hasonlóban bíznak

Fotó: Facebook.com / Karcagi SE Labdarúgó Szakosztály

Keleti csoport

Vasárnap, 14.00

Jászberényi FC–Karcagi SE

Jászberény valamennyi tavaszi találkozóján 3–0 arányban kapott ki, így mi sem természetesebb, hogy szeretnék végre elkerülni a vereséget. Edzőjük szerint sok mindenben fejlődniük kell, amire az előttük álló mérkőzések jó lehetőséget biztosítanak. Pontokat is kellene azonban gyűjteniük, ez viszont nem lesz egyszerű feladat. Másképp biztosan kiesik az együttes, de ennek következményeit vállalja az egyesület vezetése.

A Karcag – őszi önmagához képest – sem kezdte jól ezt a félévet, leginkább a góllövéssel állnak hadilábon Igor Bog­da­no­vics tanítványai. A legutóbbi, BKV Előre elleni mérkőzésükön közel tíz alkalommal veszélyeztették ellenfelük kapuját, de egyszer sem sikerült a kapuba találniuk. Hátul már korábban rendezték a sorokat, a hangsúly mostanában a támadójáték csiszolásán van. Jászberényben győzni szeretnének, annál is inkább, mert az azt követő négy találkozón a tabella első hat helyezettjének valamelyike néz farkasszemet velük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában