Labdarúgás

2023.04.23. 06:55

Új edzővel, a győzelemért játszik a Karcag

Új szakvezetéssel térne vissza a győzelmi ösvényre a Karcag most vasárnap a Hatvan ellen.

Jegesi László

Fájdalmas eredményt hozott a Karcag (fehérben) és a Hatvan legutóbbi, 2022. október 22-ei találkozója: 0–0-val végeztek a csapatok

Fotó: Pesti József

NB III., Keleti csoport

Vasárnap, 16.00

Karcagi SE–FC Hatvan

Az újonc Karcag eredménylistájára tekintve kevesen gondolták volna a bajnokság kezdetekor, hogy ilyen előkelő helyen áll majd az együttes a szezon vége előtt. Ha azonban a legutóbbi négy forduló eredménytelenségét nézzük, akkor kevésbé biztató a kép, az utolsó három kör gólképtelensége pedig nem volt jellemző eddig a nagykunságiakra.

A klub vezetése nem is hagyta szó és tettek nélkül a visszaesést és lépett, Igor Bogdanovics helyére pedig Csillag Lászlót nevezte ki a csapat élére. Az új szakmai stáb minden bizonnyal a támadások és befejezések gyakorlására helyezte a hangsúlyt ebben a pár napban, aminek hozadékát már vasárnap szeretnék viszontlátni. A Hatvan elsősorban saját pályáján vitézkedik, bár nemrégiben azért Tiszafüreden sikerült nyernie.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában