Labdarúgás

2023.07.04. 12:00

Új edző irányítja nyártól a Kenderes együttesét

A csapat hétfőn kezdte el a felkészülést a következő bajnokságra.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A megyei első osztályban a tizenharmadik helyen zárt a Kenderes az előző szezonban. Egészen az utolsó fordulóig azonban rezgett a léc az együttesnél, ugyanis ha a Martfű nem jutott volna fel az NB III.-ba, akkor a tizennegyedik pozíció már a kiesést jelentette volna. Ez nem így lett, de ettől függetlenül az új idényben bizonyára hamarabb bebiztosítanák bennmaradásukat a kenderesiek. Ennek érdekében pedig eredményesebb futballal készülnek a következő szezonra. 

Ráadásul új edzővel, mivel a csapat eddigi vezetője, Újfalvi Erik Kisújszálláson dolgozik a továbbiakban. Helyére Gulyás Gyula érkezik, aki korábban a Püspökladánynál tevékenykedett. A kenderesiek július 3-án kezdték az edzéseket, az augusztus 19-i rajtig pedig hét meccs szerepel eddig biztosan a programban. A pálya füvesítése miatt várhatóan csak a főpróbán játszik majd otthon a Kenderes, amely a következő idényre szeretné egyben tartani a csapat magját, illetve az új érkezőket minél hamarabb beépíteni az együttesbe.

Az edzőmeccsek programja:

Július 8.: Tiszagyenda–Kenderes

Július 15.: Kunhegyes–Kenderes

Július 22.: Fegyvernek–Kenderes

Július 29.: Kaba–Kenderes

Augusztus 5.: Berettyóújfalu–Kenderes

Augusztus 9.: Kenderes–Kunhegyes

Augusz­tus 12.: Kenderes–Cserkeszőlő.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában