Labdarúgás

2023.09.23. 09:00

Sikerül-e rendezni a szolnoki védelmet a BKV Előre elleni mérkőzésre?

A Szolnoki MÁV FC szezonbeli teljesítményét nagyban befolyásolta sebezhető védelme, márpedig masszív hátsó alakzat lesz szükség hétvégén, ha nyert akarnak a BKV Előre otthonában.

Jegesi László

Pinto Marióéknak (kékben, elöl) a BKV ellen is teljes erőbedobásra lesz szükségük

Fotó: Nagy Balázs

Dél-Keleti csoport

Vasárnap, 16.00

BKV Előre–Szolnoki MÁV FC

A Tiszafüred elleni edzőmérkőzést ugyan csak egy gyakorlásnak tekintették Szolnokon, a vereség jót biztosan nem tett a játékosok lelkének. Bár a Tisza-parti együttes valamennyi bajnoki találkozóján szerzett gólt, a hátul elkövetett hibák az utolsó négy meccsükön tíz elvesztegetett pontot eredményeztek. Hiába a labda birtoklása, a játék irányítása, az ellenfelek rendre hibára kényszerítik a védelmüket – ráadásul Busa Bence, Lengyel Béla és Kópis Róbert pályára lépése is bizonytalan vasárnap. A BKV Előre rosszul kezdte a szezont, később némi meglepetésre a Martfű is nyert az otthonában, de alapvetően jó formát mutat a bajnokságban. A kupában a Paks elleni sima vereség benne volt a pakliban, a Szolnok ellen bizonyára kijavítanák a hét végi csorbát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában