Vízilabd

2023.11.10. 14:44

Keretedzést tart a férfi válogatott: két szolnoki játékos is meghívót kapott

Hétfőn és kedden a Margitszigeten, illetve a Duna Arénában tart edzést a magyar férfi válogatott. A felkészülésre a Szolnoki Dózsa két játékosát is meghívták.

Rózsa Róbert

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A júliusi, fukuokai világbajnoki győzelmét követően először edz együtt hétfőn, valamint kedden csaknem teljes létszámmal a férfi vízilabda-válogatott. A 15 friss világbajnok közül csak a sérült Német Toni hiányzik majd. Az összetartásra a Szolnoki Dózsa két játékosa, Bányai Márk és Vismeg Zsombor is meghívót kapott.

A magyar férfi vízilabda-válogatott kerete:

Kapusok: Bányai Márk (Szolnoki Dózsa), Gyapjas Viktor (BVSC-Zugló), Lévai Márton (Vasas), Vogel Soma (FTC).

Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Marseille), Fejős Róbert (Honvéd), Fekete Gergő (FTC), Hárai Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Manhercz Krisztián (Marseille), Molnár Erik (FTC), Nagy Ádám (FTC), Pohl Zoltán (FTC), Szeghalmi Zsombor (Szolnoki Dózsa Praktiker), Tátrai Dávid (BVSC-Zugló), Vámos Márton (Olympiakosz), Varga Dénes (FTC), Varga Vince (FTC), Vigvári Vendel (FTC), Vigvári Vince (OSC), Vismeg Zsombor (Szolnoki Dózsa), Zalánki Gergő (Pro Recco), Ekler Zsombor (Honvéd), Hessels Sebastian (Honvéd)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában