Atlétika

2024.01.30. 14:51

Bedurrantották a szezont a szolnoki atléták is

Ellőtték a szezont az idei fedettpályás atlétkai idényben, szolnokiak sora is rajthoz állt a múlt hétvége versenyein.

Rózsa Róbert

Szolnoki atléták garmadája állt rajthoz múlt hétvégén, köztük a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola versenyzője, Bakos Gréta is, aki magasugrásban dobogóra állhatott

Fotó: Facebook.com / Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola

Budapesten régiós bajnokságot rendeztek, amelyen elindult az előző szabadtéri idényt derékbántalmai miatt kihagyó Pázmándi Dominik (Szolnoki MÁV SE) 60 méteren negyedik helyen végzett. Ugyanezen a viadalon a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola két tehetsége, Kóródi Réka és Erdős Veronika női hármasugrásban volt érdekelt. Előbbi a nyolcadik, utóbbi a kilencedik helyen zárt.

Nyíregyházán is volt verseny a hétvégén. Ott a szolnoki születésű, ex-MÁV-os Boros Bence nyerte a férfiak 60 méterét, a negyedik helyen a Szolnoki SC ifjú sprintere, Kalics Krisztián végzett, míg a hatodik helyen Medgyessy Máté (Szolnoki MÁV SE) érkezett be. Utóbbi 200-on is indul, és negyedikként zárt. Kalics pedig – Kelemen Simonnal együtt – távolugrásban is versenyzett, előbbi a hatodik, utóbbi a kilencedik helyet szerezte meg.

Ecseri Angéla (Szolnoki MÁV SE) 60-on hetedik, 200-on nyolcadik lett, női magasugrásba Bakos Gréta (Szolnoki SC-SI) a harmadik, Tóth Tamara (Szolnoki SC-SI) hatodik.
Női súlylökés Farkas Emese (Szolnoki SC-SI) a dobogó második fokára állhatott fel, Fülöp Kitti pedig ötödikként zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában