Labdarúgás

2024.03.03. 19:07

Magabiztos karcagi siker a nyitányon

A Karcag feltett szándéka, hogy a tavaszi szezon végére megközelítse az NB III. tabelláján az élmezőnyt. Ehhez illett hazai győzelemmel kezdeni az idényt, ez meg is történt egy nagyszerű csapatmunka eredményeképp.

Jegesi László
Karcagi SE, DVTK II., NB III.
A fehérmezes karcagiak egygólos győzelmet arattak a DVTK II. ellen Fotó: Mészáros János

Karcagi SE–DVTK II. 2–1 (1–0)

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Hajdú Dávid (Zahorecz, László I.)

Karcag: Fedinisinec – Aszalos, Győri Á., NIKIC, CABA, Pataki – CSALA, KARMACSI (Kristóf M. 90+5.), VONA (Béres, 76.) – SZÉKELY D. (Kovács D., 90+2.), Erdei (Constantinescu, 76.). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Székely D. (3.), Vona (47.), ill. Hetyei (75.) 

A Karcag a tavaszi nyitó találkozón igazolta az előzetes várakozásokat és az egész meccsen kitűnő csapatmunkáról tett tanúbizonyságot. A szenvedélyesen játszó hazai együttes már a harmadik percben megszerezte a vezetést Székely révén és előnyét meg is tartotta a játékrész végéig. A folytatásban szinte azonnal növelte előnyét a házigazda és továbbra is jól játszott. A nagy menetelésben később kissé elfáradt, fejben kiengedett Varga Attila együttese, amit a DVTK fiataljai ki is használtak. A hazai győzelem azonban nem forgott veszélyben.

Varga Attila: – Egy nagyon jó, fizikailag erős csapatot győztünk le teljesen megérdemelten. Ha továbbra is képesek leszünk így teljesíteni céljainkért, szép dolgokat érhetünk még el. Ma minden együtt volt a sikerhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában