Labdarúgás

2024.04.09. 07:00

Vármegye II.: Tapad a Besenyszög az Apátira – galériával

A listavezető Jászapáti volt a szabadnapos a vármegye II. 24. fordulójában, így a Besenyszög a Jászárokszállással szembeni győzelmével továbbra is versenyben van a bajnoki címért. A Tiszaszentimre viszont újra botlott, ezúttal a Fegyvernekkel játszott döntetlent, így a jó szériában lévő, hétvégén a Túrkevét legyőző Abádszalóknak is reális esélye van még arra, hogy a szezon végén dobogós helyen végezzen. A két sereghajtó, a Jászboldogháza és a Tiszajenő vendégként vitt haza egy-egy pontot, előbbi a Kunmadaras, utóbbi pedig a Jászalsószentgyörgy otthonából.

Szoljon.hu

Csupán egy pont a lemaradása a Besenyszögnek legénységének a címvédő Jászapáti mögött a vármegye II-ben.

vármegye ii, labdarúgás, Besenyszög, Fegyvernek
A piros mezes Besenyszögnek nem okozott gondot a Jászárokszállás legyőzése a vármegye II. 24. fordulójában
Fotó: Kiss János

Besenyszög–Jászárokszállás 3–0 (2–0)

Besenyszög, 100 néző.

Vezette: Arany László.

Besenyszög: BEZZEG – BERÉNYI, Virág B. (Csabajda, 55.), SERFŐZŐ, Tóth K., HEGEDŰS G., NYESŐ, SZEKERES, CSAJBÓK (Kozma I., 87.), Gilszki (Takács Á., a szünetben), Berki (Székely Z., 83.). Edző: Kocsis Andor.

Jászárokszállás: Kádár – Polyák, Kovács T., Hornyák, Kiss Zs., Rédei Á., Susányi, Csikós T., Czuczor (Pető T., 71.), Hopka (Major Zs., 62.), Görbe (Süveges, 58.). Edző: Csikós József.

Gólszerzők: Nyeső (16.), Csajbók (39.), Szekeres (70.).

A hazai csapat könnyedén, megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Kocsis Andor: – Az első félidő sok hibával tarkított volt mindkét csapat részéről, de sikerült két szép gól szereznünk. A második játékrészben összeállt a játékunk, és tovább növeltük a góljaink számát. Összességében megérdemelten nyertünk.

Csikós Tamás: – Erről a mérkőzésről jót nem tudok, rosszat meg nem szeretnék nyilatkozni.

Tudósított: Kocsis Andor

 

Fegyvernek–Tiszaszentimre 1–1 (0–1)

Fegyvernek, 150 néző.

Vezette: Bán János.

Fegyvernek: Sebestyén J. – Fábián D., Molnár Zs. (Csortos, 50.), BOHÁCS M., Bohács D. (Knippfel, 56.), BUDAI D., Szász K., SZABÓ M., Karikó (Náhóczki, 72.), Fehér L. (Pápai, 66.), Domán. Edző: Erdei Gábor.

Tiszaszentimre: Kalóz I. – SZŐKE P., OLÁH ZS., FAGHIURA, Gyarmati (Gyulai, 76.), SZŐKE Á., NAGY T., BAGA, Csécsei, Juhász (Törőcsik I., 64.), Kalóz Á. (Szivák, 46.).

Gólszerzők: Domán (70.), ill. Gyarmati (34.).

Küzdelmes mérkőzésen az első félidő eredménye reális, a másodikban viszont fölényben játszott a hazai csapat, és akár több góllal is nyerhetett volna.

Erdei Gábor: – Kis szerencsével nagyaranyú győzelmet arathattunk volna, de gratulálok a csapatnak az 1–1-hez is.

Szoboszlai Zsolt: – A hazai csapat jobban játszott, mint mi, így azt gondolom, nem érdemeltünk győzelmet, de az akartunkkal rászolgáltunk az egy pontra. Gratulálok mindkét csapatnak!

Tudósított: Erdei Gábor

Kunmadaras–Jászboldogháza 3–3 (2–3)

Kunmadaras, 100 néző.

Vezette: Seletye Róbert.

Kunmadaras: Havellant – Vas M., SZABÓ J., Lólé (RÓZSA S., a szünetben), Lázók A., Lázók N., SERES D., Viktor P. (Kelemen Zs., 64.), Bernáth (Szabó Z., 24.), Tasi, VADÁSZ S. Edző: Lázók Attila.

Jászboldogháza: Pádár – Káposztás, Kordács, TÓTH E., RACS (Tasi, 90+4.), Gergi, Gellérffy, DÉKÁNY (Nagy Mi., 69.), Nagy Má., KÖVÉR, Gömöri. Megbízott edző: Tasi Zoltán.

Gólszerzők: Seres (4., 31., 74. – a harmadikat tizenegyesből), ill. Kövér (5., 10.), Dékány (40.).

Gyenge színvonalú mérkőzésen a vendégek szerezték meg a vezetést, míg a hazaiak belealudtak a meccsbe. Ezután a Kunmadaras dominált, de csak az egyenlítésre futotta erejéből.

Lázók Attila: – Egy gyenge félidő után csak az egyenlítésre jutott erő a második játékrészben.

Tasi Zoltán: – Ismét nagy akarattal álltunk bele a mérkőzésbe, de rutintalanok voltunk a hajrában, és ez a győzelmünkbe került.

Tudóstott: Lázók Attila

Abádszalók–Túrkeve 2–0 (1–0)

Abádszalók, 110 néző.

Vezette: Bodac Tamás.

Abádszalók: Varga V. – HALAS M. (Oláh A., 87.), WEISZHAUPT (Kálmán Zs., 78.), Csukodi Gy. (Báder, a szünetben), OLÁH L., Dányi, Juhász A., (Pataki G., 50.), HORVÁTH SZ., Halas A., VARGA S., SZÓLÁDI. Edző: Lajos Tibor.

Túrkeve: Gulyás G. – Laskai (Fésűs-Farkas, 75.), Geszti, Szőke K., Rapi, ORBÁN, Suszter, PINTÉR I., Györfi, KÁLLAI DO. (Moldván, 70.), Lisznyai. Edző: Jandó Ferenc.

Gólszerzők: Dányi (28.), Báder (58.).

Nagyon jó időjárási körülmények közt, remek pályán, a hazai csapat végig irányítva a mérkőzést otthon tartotta a három pontot. Viszonylag sportszerű, bár kemény belépőkkel tarkított mérkőzést láttak a szurkolók.

Lajos Tibor: – Nem szeretném elkiabálni, de az utóbbi két mérkőzésünk alapján, ha így tudunk játszani, akár még meglepetés is lehet a végére.

Jandó Ferenc: – Egy szerencsétlen bekapott gól után nem tudtunk egyenlíteni, bár a második játékrészben még volt is esélyünk a gólszerzésre. Ha nyerni akarunk, ettől több kell, mind játékban, mind akaratban.

Tudósított: Lajos Tibor

Jászalsószentgyörgy–Tiszajenő 2–2 (1–2)

Jászalsószentgyörgy, 100 néző.

Vezette: Czékus Sándor

Jászalsószentgyörgy: Tóth Cs. – Fajka Á. (Gazsi I., a szünetben), Serfőző, Kobela, Kónya, Kiss B. (Fogler, 62.), Fekete T. (Kovács K., 80.), Kanalas, Szabó Z., Tóth G., Ronyecz (Urbán, 77.). Edző: Gazsi István.

Tiszajenő: MÉSZÁROS L. – Terjéki (Tóth T., 85.), Hegyi, Nyuli B. (Bottyán, 60.), Fazekas Á., Tóth A., NYULI R., Jágri, Polgár D., Lakatos P. (Radics M., 14.), Vér. Edző: Márton Péter.

Gólszerzők: Szabó Z. (11.), Kanalas (81.), ill. Radics M. (27.), Terjéki (30.).

A hazai csapat jól kezdte a meccset, gyorsan vezetést is szerzett, de ezek után belealudtak a mérkőzésbe és két védelmi hibát kihasználva már a vendégeknél volt az előny. A második félidőt hiába támadta végig a Szentgyörgy, teljesítménye csak a döntetlenre volt elég.

Gazsi István: – Amíg védekezésben ilyen hibákat követünk el, addig csak futni tudunk az eredmény után.

Márton Péter: – Helyenként szép játékkal, jól játszva, de továbbra sem tudunk nyerni. Gratulálok mindkét csapatnak!

Tudósított: Gazsi István

Góllövőlista

25 gólos: Kanalas Zsolt (Jászalsószentgyörgy)

19 gólos: Juhász Attila (Abádszalók), Menyhárt Dániel (Jászapáti)

18 gólos: Baga Márk (Tiszaszentimre)

17 gólos: Virág Benedek (Besenyszög)

11 gólos: Seres Dávid (Kunmadaras)

10 gólos: Csikós Tamás (Jászárokszállás), Csőke Bence (Jászapáti), Héja Dávid (Besenyszög)

9 gólos: Berényi Dániel (Besenyszög), Dányi Tibor (Abádszalók), Szabó Zalán (Jászalsószentgyörgy)

A vármegye II. bajnokság állása

1. Jászapáti 48 pont, 2. Besenyszög 47, 3. Tiszaszentimre 44, 4. Abádszalók 39, 5. Jászalsószentgyörgy 38, 6. Fegyvernek 34, 7. Jászárokszállás 23, 8. Kunmadaras 20, 9. Túrkeve 18, 10. Tiszajenő 16, 11. Jászboldogháza 12 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában