Jászkunság

2021.12.13. 11:30

Mutatjuk, mely hírek voltak a legolvasottabbak az elmúlt egy hétben

Összecseréltek két beteget a szolnoki Hetényi Géza Kórházban, buszmegállónak hajtott egy autó a 4-esen, Abony közelében – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Összecserélték két beteg adatait a szolnoki Hetényi Géza Kórházban. Sajtóértesülések szerint amikor a nyolcvannyolc éves asszonyt meglátogatta a Kétpón élő lánya a kórházban, akkor szembesült azzal, hogy nem az édesanyja fekszik abban ágyban, amin viszont az ő adatai szerepelnek. Kiderült, hogy az ő családtagja már november 26-án elhunyt, de a másik beteg hozzátartozóját értesítették az esetről, így már el is hamvasztották.

Betonból és téglából épült buszmegállónak ütközött, és áttörte a falát egy személyautó 4-es főút 93-as kilométerénél, Szolnok és Abony között, az utóbbi település közelében szombaton délután. A helybeliek azt mondták, hogy szerencsére most éppen senki nem volt a buszmegállóban, de egyébként itt szoktak többen is felszállni.

Szerencsére most senki sem állt a megállóban Fotó: Donka Ferenc

Forrás: Donka Ferenc

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 6 éves szolnoki lány és testvérei eltűnése ügyében. A lány december 7-én 16 óra 20 perc körül gondozási helyéről testvéreivel (Balogh Roland, Balogh Jázmin) együtt ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodnak.

Balogh Jázmin és Balogh RolandForrás: police.hu

Mézes Emil rendőr törzszászlós és Zsákai László rendőr törzszászlós még de­cember 1-jén, szolgálatuk teljesítése közben lettek arra figyelmesek, hogy az egyik főtéri padon mozdulatlanul ül egy férfi. A rendőrök megpróbálták megszólítani, felvenni vele a kapcsolatot, a férfi azonban nem reagált, eszméletlen állapotban volt, ezért egy pléddel betakarták, majd mentőt hívtak hozzá.

Szerencsére most senki sem állt a megállóban Fotó: Donka Ferenc

Forrás: Donka Ferenc

Nyerges vontatóval ütközött össze egy személyautó a 4-es főút 163-as kilométerszelvényénél, Karcag térségében hétfőn este. Az ütközés következtében az autó az árokba került, vezetőjét a karcagi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a kocsiból.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában