Összefoglaló

2023.01.31. 20:12

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. január 31.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Fotó: Nagy Balázs

Úgynevezett esetkonferenciát tartottak kedden délután a zagyvarékasi Damjanich János Általános Iskolában, ott, ahol másfél hete egy hatodikos tanuló mindkét karja eltört egy verekedés során. A megbeszélésen minden érintett kifejthette saját álláspontját a történtekkel kapcsolatban.

Az országos pénzügyi junior klasszis verseny húsz legjobb csapata közé kerültek a Szolnoki Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tizedik osztályos tanulói. A jó helyezésnek köszönhetően a fiatalok további versenyekre készülnek.

Izgalmas versenynek adott otthont kedd délelőtt a Hetényi Géza Kórház skill laborja. Összesen 19, egészségügyi szakirányon tanuló diák mérte össze tudását ápolási alapismeretekből, valamint elsősegélynyújtásból.

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.

Több mint százezer forint értékben lopott a kőteleki házból két férfi. A kőteleki körzeti megbízott személyismeretének köszönhetően a betörés bejelentését követően rövid időn belül azonosította a feltételezett elkövetőket, és megtalálta az eltulajdonított tárgyakat.

Egy karcagi lakos közlekedett személyautóval Kisújszállás belterületén január 30-án. A sofőrt ellenőrizték a rendőrök, mely során kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal, ezért előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Verekedés tört ki még a múlt héten a Hotel Egerben egy 57 és 62 éves budapesti férfi között, amikor összevesztek azon, melyikük használja a nyakmasszírozót. Az idősebb akkora erővel ütötte meg ököllel ellenfelét, hogy kórházba kellett őt szállítani.

Vasárnap délután egy Somogy vármegyei tó nádasába csúszott egy 25 év körüli férfi. A férfi a jéghideg iszapba ragadt és nem bírt továbbmenni, azonban szerencsére még éppen elérte farzsebében telefonját, így tudott segítséget hívni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában