Lista

2023.03.13. 09:00

Bajban a földvári tűzoltók, kerékpárok tulajdonosait keresik a rendőrök – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Széthordtak egy kunhalmot Bagimajor közelében, vádat emeltek a figyelmetlensége miatt Szászbereknél vonattal ütköző sofőr ellen – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

A tartalékautó szervizelése nemrég fejeződött be

Forrás: Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság Facebook-oldala

1. Hívja a rendőrséget, ha ismeri a képen látható kerékpárok tulajdonosait!

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen. A folyamatban lévő eljárásban a nyomozók több kerékpárt is lefoglaltak, melyek tulajdonosa nem ismert a nyomozóhatóság előtt.

Forrás: Police.hu

2. Egyszerűen széthordtak egy kunhalmot Bagimajor közelében, lépniük kellett a régészeknek

Egy szántóföld közepén áll, ezért folyamatosan széthordták a jó minőségű termőföld miatt az egyik, közelmúltban felfedezett bagimajori kunhalmot. Hogy kik tették és mikor, azt nem lehet tudni. A kurgánt a napokban jegyzik be hivatalosan is, így ezután már büntetés is járhat a megrongálásáért.

Fotós: Nagy Balázs

3. Nyolcvan méteren át tolta a vonat a sínekre hajtó autót Szászbereknél, vádat emeltek a figyelmetlen sofőr ellen

Felelni kell tettéért annak a sofőrnek, aki tavaly májusban hajtott egy vasúti szerelvény elé Szászbereknél. Figyelmetlensége miatt későn fékezett, már nem tudta elkerülni az ütközést. A vasúti szerelvény az ütközést követően mintegy 80 méter hosszan tolta a síneken maga előtt a személyautót.

Fotós: Mészáros János

4. Bűnös szándékkal hatolt be a házba az abádszalóki férfi, a teraszon azonban nagy meglepetés érte

Egy abádszalóki lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy január 24. és január 25. között bement egy helyi családi ház udvarára, és a melléképületből eltulajdonított egy robogót, 4 kézifűrészt, 2 működésképtelen sövényvágót, illetve motoros fűkaszákat és egy talicskát. 

Forrás: Police.hu

5. Nagyobb a baj, mint gondolták: nem tudják felújítani a tűzoltóautót Tiszaföldváron

Nehéz helyzetbe került a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság. Nyolc-tízmillió forintba kerülne ugyanis egyik autójuknak karbantartása, a probléma nem csak a magas ár, hanem hogy nincs szerviz, amelyik el merné vállalni a munkát.

Forrás: Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában