Összefoglaló

2023.04.11. 20:40

Az állatorvos sem tudta egyértelműen megmondani mi történt a kiskutyával – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Minden idők legkegyetlenebb kutyabántalmazását követték el Jászapátin. Az állatorvos nem tudta egyértelműen megmondani, hogy mi történt, megnyúzták vagy felnyársalták a kiskutyát. Nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy szegényt élve megnyúzták.

Legalább húszféle ingyenes vizsgálat vehető igénybe keddtől Szolnokon. Elstartolt az idei „Tiszta Szívvel Szolnokért” betegségmegelőző lakossági szűrőprogram, amely négy napon át négy helyszínen várja a vizsgálatra jelentkezőket. Idén ráadásul bővült a kínálat, ugyanis elindult a Nyitott Rendelőintézet nevű kezdeményezés is.

Ünnepélyes keretek között átadták a K&H Bank ATM készülékét a tiszaburai polgármesteri hivatal bejáratánál. Az automata ezentúl lehetőséget nyújt a helyieknek a bankkártyás készpénz felvételre. 

Háromcsoportos, 42 férőhelyes bölcsődét alakíthatnak ki Cegléden, a Felház utca 30/b szám alatt. Az építkezést várhatóan idén szeptemberben kezdik el, a munkálatok befejezése pedig a jövő év őszén várható. A komplexumot mintegy 630 millió forint hazai és uniós forrásból alakítják ki.

Közlekedési baleset történt kedden délelőtt Tiszavárkonynál, a 4625-ös főúton. Egy Szolnok irányából Tiszavárkony felé tartó személyautó előzésbe kezdett, de a manővert már nem tudta befejezni, így érintőlegesen egy szemben közlekedő járművel ütközött

Baleset történt Tószegen, az Attila utcában április 11-én délelőtt tíz óra körül. A kisbolt előtt egy 87 éves hölgy ott kelt volna át járássegítőjével az úton, ahol nincs kijelölt gyalogos átkelőhely, az érkező személyautó azonban hátramenetben elsodorta az asszonyt.

Hatszáz gyorshajtót rögzítettek a Jászkunságban. Összesítette az elmúlt hét adatait a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Ötvenöt ittas vezetőt szűrtek ki, hatszáz gyorshajtót rögzítettek.

Megdöbbentő jelenetek játszódtak le az elhagyatott háznál, miután feltűnt a vasvillás férfi. Az áldozat egyetlen reménye egy kályhacső volt, amellyel védekezni próbált..

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában