Összefoglaló

2023.05.26. 21:00

Nem szolnoki idősotthonban bántalmazták a gondozottakat – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Mint arról hírportálunkon is beszámoltunk, szexuálisan bántalmazta, és rendszeresen verte egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei településen működő idősotthon gondozottjait egy ott dolgozó férfi. Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere közölte, nem szolnoki idősotthonban történt a döbbenetes eset.

Egy jászkiséri férfi a kocsijával elsodort, majd segítségnyújtás nélkül magára hagyott egy 16 éves kerékpározó fiút az egyik jászsági mellékúton. A sofőr elképesztő dolgot mondott az elgázolt, bordatörött fiúnak.

Kismértékben nőtt a regisztrált bűncselekmények száma a tavalyihoz képest, de jelentősen csökkent a sérüléssel járó közúti balesetek mennyisége idén a korábbi évek azonos időszakához képest. Egyebek mellett erről is szó volt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés pénteki ülésén.

Gyermeknap alkalmából a Hetényi Géza kórház gyermekosztályára látogattak a szolnoki Plazma Center munkatársai pénteken délelőtt, ahol ajándékokkal kedveskedtek a gyerekeknek.

Fogyatékkal élő, valamint hátrányos helyzetű fiatalokkal, családtagjaikkal és gondozóikkal telt meg péntek délelőtt a szolnoki Ormos Imre park. A vidám kavalkádot első alkalommal rendezte meg Szolnok önkormányzata, az esélyteremtés jegyében. 

A szájába szorult egy férfi ökle – a mentők szerint gyakran előfordul ilyesmi. Szerencsére végül nem lett nagy baj.

Egy helyszínen 105 sportágat és 20 hangszert lehet kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában