mini és gyermek korcsoport

2018.12.07. 10:17

Ezüstérmet szereztek a szolnoki röplabdás lányok Szegeden

A napokban a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola mini és gyermek korcsoportos leány röplabdázói Szegeden, a Markovits emléktornán vettek részt.

Szöllősi Péter

A gyermek (U15) korosztályban a szolnokiak olyan nagynevű klubok utánpótlás együtteseit utasították maguk mögé a huszonkét csapatos mezőnyben, mint a Békéscsaba, az Újpest, a Vasas vagy éppen a Kecskemét.

Kiss Éva edző tanítványai a fináléban, óriási küzdelemben a BVSC lányaival szemben maradtak alul. A szakvezető Szarka Lili, Gávris Zsófia és Hajdu Lili teljesítményét külön is kiemelte.

A csongrádi fővárosban, az U13-as mini korosztály versengésében még több egyesület nevezett, összesen harminchatan küzdöttek a dobogós és további helyezésekért. A szolnoki sportiskolások I-es csapata bejutott a legjobbak közé és végül a nyolcadik helyen zárt a népes és erős mezőnyben.

A Tisza-parti fiatalok II-es csapata pedig a 31. pozíciót szerezte meg az utánpótlás seregszemlén.

A Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola ezüstérmet szerző csapatának tagjai: Magyar Lilla, Barna Nikolett, Fedor Vivien, Horváth Rebeka, Sléder Kitti, Szécsi Anna, Szilágyi Henrietta, Varga Réka, Hajdu Lili, Gávris Zsófia, Gál Csenge, Szarka Lili.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában