Asztalitenisz

2023.12.21. 14:31

Holló Hanna ismét megelőzte a korát, magasabb korosztályban bizonyított

Asztalitenisz sportágban a közelmúltban rendezték meg az U13-as korosztályú lányok számára az országos TOP 16 bajnokságot, amelyen a ranglista első tizenhat helyezettje indulhatott el.

Mészáros Géza

Holló Hannát 12 évesen már a magasabb korosztálynál is jegyzik

Fotó: Beküldött fotó

A szolnoki Jászkun Volán SC-t a 12 esztendős, tehát még jövőre is újonc korú Holló Hanna képviselte, aki az év során a remek eredményeinek köszönhetően folyamatos lépett előre a ranglistán. A fővárosban, a BVSC csarnokában megrendezett tornán szereplő fiatal szolnoki versenyző szerepléséről a klub edzői teamjéből ifj. Szöllősi Péter tudósította hírportálunkat.

– A csoportmérkőzések után eldőlt, hogy Hanna a 9-16. helyig versenyezhet tovább, ahol két győzelmet és öt vereséget könyvelhetett el a nála idősebbek között. A ranglistán mögötte lévő versenyzőket jó játékkal, magabiztosan győzte le. A szolnoki asztaliteniszező végül a 15. helyen zárt, és csupán a jobb egymás elleni eredménnyel előzte őt meg a 14. helyezett.

Szöllősi Péterék tanítványa januártól viszont már a 9. helyen áll majd az U13-as ranglistán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában