Összefoglaló

2023.03.24. 20:40

Szülővárosának fejlesztési lehetőségeiről egyeztetett Szolnokon a miniszter– a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

A Magyarország–Észtország felkészülési mérkőzésre térségünk több utánpótlás egyesülete is kilátogatott. A meccs hatalmas élményt nyújtott a gyerekek és kísérőik számára, de talán a besenyszögiek örülhettek a legjobban a nap végén, ugyanis Szoboszlai Dominik, válogattunk csapatkapitánya a lefújást követően nekik adta a találkozón viselt mezét.

Egész Tiszapüspöki a csodájára járt, amikor Kázmér, a falu gólyája visszatért. A fehér gólya ráadásul idén már nem is egyedül jött.

Futótűzként terjedt a hír, hogy anya és gyermekei választási plakátokat tapostak az utcán. A nő először még csak 27 éves társával, ezt követően pedig már gyermekével ment letépni és megtaposni a plakátokat.

Szülővárosának fejlesztési lehetőségeiről egyeztetett Szolnokon a miniszter.

Idén is megrendezik a közlekedési vetélkedősorozatot. A közlekedésbiztonsági feladatokban legügyesebb család idén is egy új autót nyerhet.

Szorosabbra fűzi kötelékét a szolnoki dandár és a francia huszárezred. A számos szakmai együttműködési területen belül a huszár hagyományok ápolása kiemelt jelentőségű a Szolnokon települt MH vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár, illetve a Tarbes-i 1. „Bercheny” Ejtőernyős Huszárezred között.

Ejtőernyős szimulátorral ismerkedtek a honvédkadétok Szolnokon. A gyakorlati oktatási napok zárásaként a Besenyszögi Hagyományőrző Íjász Egyesület látta őket vendégül.

Vegyes programokkal készülnek hétvégén a Jászkunságban. Érdekes előadások, kiállítások, de kolbászöltő vigadalom is várja a kikapcsolódni vágyókat hétvégén a Jászkunságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában