Összefoglaló

2023.04.17. 20:44

Elsüllyedt Lime-rollert hozott a felszínre két szolnoki fiú – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Nyoma sem maradt, mit tett a rejtélyes idegen a kiszolgáltatott szolnoki férfival. Nyilvános helyen, egy étteremben történt az eset, mégis sikerült a terve.

Légtánc versenyt rendeztek Szolnokon. Elsőként került megrendezésre városunkban a Silk Dance elnevezésű nemzetközi légtánc verseny. Száznegyvennyolc nevező résztvevő százhatvanhárom produkcióban mutatta meg tehetségét.

Wing Tsun Kung-Fu szemináriumot tartottak Szolnokon. Az eseménynek a Pálfy-Vízügyi Szakgimnázium adott otthont.

Sakkversenyt rendeztek Szolnokon. A Magyar Sakkszövetség versenyt hirdetett országos egyéni diák sakkolimpiai bajnokság lebonyolítására amatőr és nyílt kategóriákban.

Szeszesitalokat, húsokat, befőtteket, gyümölcsöket– mindent vettek, mintha nem lenne holnap – de lebukott az a szolnoki család, akik egy talált SZÉP-kártyát nulláztak le múlt héten, szédítő sebességgel.

A kilencéves Máté és a tizenhárom esztendős Dávid szemét nagyon bántotta a látvány, ezért úgy döntöttek, kihúzzák a folyó aljára süllyedt elektromos kétkerekűt.

Mi lesz a kis falvak postáival? Számolgatásba kezdtek a Jászkunságban is.

A Tisza teljes szakaszán, és a Körösök mentén is gyérítik a héten a szúnyoglárvákat.

Szerdán nem kell Szolnokra utaznia, akinek a kormányablaknál akadna dolga.

Utolsó bemutatójára készül a Szolnoki Szigligeti Színház: április végén egy Molière komédiával, A fösvénnyel zárja a szezonális premierek sorát a teátrum. A Szabó Máté rendezte darab főhőse, a Harpagont alakító Mucsi Zoltán vendégségbe érkezik a Tisza-parti színpadra, ahol hajdanán színi pályáját elkezdte. A siheder korától „Kapának” becézett Jászai Mari-díjas színésszel, érdemes művésszel való beszélgetésünkben szolnoki emlékeit is felelevenítettük.

Az egyik házban nem talált semmit, de sütivel legalább jóllakott a jászjákóhalmi tolvaj.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában