Szoljon Insta

2023.07.23. 10:22

Dübörögtek a lóerők, tombolt a rock and roll életérzés a szentandrási strandon

Lengyelországból és Szlovákiából is érkeztek az autós találkozóra.

Illés Anita

Első alkalommal szervezték meg a SzentandrásV8 amerikai autós és veterán autós találkozót

Fotó: Pesti József

Gigantikus méretű amerikai autócsodákban gyönyörködhettek a látogatók szombaton Jászszentandráson. A Hot Rod Garage Hungary közösség első alkalommal szervezte meg a SzentandrásV8 amerikai autós és veterán autós találkozót a termálfürdő és kemping területén, ahol három napon át tombolt a rock and roll életérzés. Pelbárt Mátyás szervező érdeklődésünkre elmondta, hogy az ország több pontjáról, sőt Lengyelországból és Szlovákiából is érkeztek klubok a találkozóra. Számos programmal készültek, többek között éjszakai fürdőzés, autós limbó, sörpörgő verseny, autókiállítás, kipufogó hangnyomás mérés, női vizespólós verseny, autószépségverseny várta a különleges autók szerelmeseit. 

Pénteken és szombaton, a színpadon egymást követték a koncertek, a Cloudburst, a Kőbánya Blues Band, a Madness, a Sexofon a Lázadók és az Anonym Rock Band is a húrok közé csapott. A kiállításon barangolva sok más mellett gyönyörű Mustang, Chevrolet Corvette, Cadillac, Lincoln, Buick és Chrysler modelleket fedezhettek fel a látogatók. Természetesen akadt néhány veterán jármű is. A rendezvény egyik fénypontja az volt, amikor ezek az autócsodák felvonultak a faluban.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában