Összefoglaló

2024.01.19. 21:13

Beismerő vallomást tett a tószegi kettős gyilkos – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

A sofőrnek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt kell felelnie.

A rádióban is követhető lesz a mezőtúri református istentisztelet e hét vasárnap.

Saját lakóháza udvarán halmozott fel mintegy 20 köbméternyi építési és bontási sittet, valamint csomagolásból származó lomot egy tiszafüredi férfi. A hulladékkupac azonban egy döbbenetes dolgot is rejtett...

A fotós a környezetet olvassa: tájakat, településeket, tárgyakat, épületeket, formákat, jelenségeket, arcokat, alakokat, mozdulatokat. Az újságíró is. Az egyik fényképezőgéppel dolgozik, a másik klaviatúrával. Az eredmény: ezúttal Tiszafüreden barangolhatnak olvasóink.

Az országban elsőként vezetik be a házhoz menő konyhai zöld- és élelmiszerhulladék gyűjtést Szolnokon. A szolgáltatás a Széchenyi városrészben, valamint a Bajcsy Zsilinszky úti tízemeletes társasházakban vehető igénybe. A tervek szerint, s tapasztalatok alapján később szélesebb körben is elérhető lesz majd a szelektív módszer, melyről pénteken tartottak sajtótájékoztatót a városházán.

Kisebb-nagyobb megszakításokkal reggel óta esik a hó a megyeszékhelyen.

Letartóztatásba került a tószegi kettős gyilkosság gyanúsítottja. A férfi beismerő vallomást tett.

Jól számolt a vádlott, akit egy másik fiatalember hátba szúrásáért indított büntetőügyben vont felelősségre a Szolnoki Törvényszék. A korábbi előkészítő ülésen az ügyészség által indítványozott négy éves börtönbüntetési tételt nem fogadta el, és igaza volt: a pénteki tárgyaláson nem jogerősen három és fél év szabadságvesztést kapott.

Izgalmas és rendhagyó műsorra készül a Szolnoki Szimfonikus Zenekar. A Revü show igazán látványos lesz!

A múlt év első három negyedében a legtöbb bejelentett betöltetlen álláshely, összesen 5530 pozíció, augusztusban várta az álláskeresőket, derül ki a Központi Statisztikai Hivatal napokban közzétett összefoglalójából.

A tolvaj kézifékkel fékezett egy kanyarban, ezért csúszott nagy sebességgel a villanyoszlopnak a lopott kocsival.

Vármegyénk lakossága 1490 fővel csökkent a tavalyi év január és szeptember közötti időszakában, derült ki a Köponti Statisztikai Hivatal Fókuszban a vármegyék 2023. I–III.negyedévét vizsgáló összefoglalójából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában