Összefoglaló

2024.03.01. 21:00

Csodás programok várnak ránk a hétvégén a Jászkunságban – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Döntött Rákóczifalva képviselő testülete az idei évi költségvetésről a csütörtök esti ülésen. Ugyanannyi bevétellel és kiadással tervezik az évet, és több beruházást is szeretnének megvalósítani.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Sikeres volt az országos összefogás, a műtét után már megkezdődött a kis Alex rehabilitációja.

Több mint harminc négyzetméteres építmény gyulladt ki Újszilváson a Bicskei úton pénteken reggel. A ceglédi hivatásos tűzoltók kezdték meg a lángok oltását. A rajok jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Idén is 9 kategóriában ismerte el a legkiemelkedőbben teljesítő külföldi és hazai gazdasági szereplőket a Nemzeti Befektetési Ügynökség. Az „Év befektetője” szerdai díjátadóján a szolnokit az Év ipari parkjává választották.

A fotós a környezetet olvassa: tájakat, településeket, tárgyakat, épületeket, formákat, jelenségeket, arcokat, alakokat, mozdulatokat. Az újságíró is. Az egyik fényképezőgéppel dolgozik, a másik klaviatúrával. Az eredmény: ezúttal Tiszaszentimrén barangolhatnak olvasóink.

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik a kiskorú megtalálásához, várják a bejelentéseket.

Merészen nyúltak Karinthy Frigyes műveihez a szolnoki diákok az Ádámok és Évákon, nem is maradt el sikerük.

Dr. Bali Tamás ezredes, a szolnoki MH Kiss József 86. Helikopterdandár parancsnoka és Könczöl Ferenc ezredes, az MH Légierő Parancsnokság megbízott parancsnoka is méltatta a dandár előző évi teljesítményét.

Épület. Érték. Élmény – Munkácsy Karcagon – ezzel a címmel nyílt meg pénteken a világhírű festőművész tárlata a kunsági településen. A géniusz 78 képe június 9-ig látható Karcagon.

Ismét közösségi összejövetelre, játékra hívja a lakosokat Rákóczifalván a Varsány Közösségi Ház március első napján.

Egy ingatlan annyiba kerül, amennyit fizetnek érte. De hogy hogyan változott az elmúlt években az ingatlanpiac, mi várható a jövőben, arról Janik Ildikó, szolnoki ingatlanszakértő beszélt a Szoljon.hu podcastjében. A szakembert Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezte a témával kapcsolatban.

Szolnoki csata, koszorúzások, makettkiállítás, ingyenes múzeumlátogatás, emlékfutás, minden, ami a magyar honvédelemhez köthető – erről szól leginkább hétvége Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, ahol emellett kiállításokkal, kvízestekkel, disznótorossal, gyermekprogramokkal is várják a kikapcsolódni vágyókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában