több tornát is rendeznek majd

2018.12.08. 17:41

Nem mindennapi jégkorong tornának adott otthont a szolnoki jégpálya

Első alkalommal rendeztek Szolnokon hivatalos Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) által kiírt jégkorong tornát december 8-án, szombaton.

Szoljon.hu

Forrás: Szolnok Orcas Hockey Club

A rendező Szolnok Orcas HC mellett 3 U10-es csapat látogatott el városunkba. A Csabai Farkasok, az FC Hatvan és a Szent István Általános Iskola MJSZ regisztrált csapata volt a torna résztvevője – tudtuk meg Buczkó Andrástól, a Szolnok Orcas HC egyik edzőjétől.

A torna során 2x12 perces meccsekre került sor. A Szolnoki Jégpálya is vizsgázott ezen a napon, ugyanis az MJSZ szigorú rendezési feltételeit kellett teljesítenie. A jégpálya akkreditációja U8 és U10-es tornák megrendezésére szól, így a jövőben várhatóan több tornát is rendeznek majd Szolnokon.

Buczkó András és Szabó Zsolt, a Szolnok Orcas HC edzői erre a tornára 13 gyermeket készítettek fel az elmúlt hetekben, akik igazán kitettek most magukért.

Fotó: Szolnok Orcas Hockey Club

A rendezvényt támogatta a közeli nagyáruház is, akik a szombati napon minden játékos számára a jutalom édességet is biztosítottak. Az Orcasos gyerekek szülei pedig a jégkorongos szokásoknak megfelelően vendégül látták az idelátogató versenyzőket és családokat.

Papp Zoltán a Szolnok Orcas HC szakosztályvezetője a torna zárásaként szeretettel invitálta Szolnok és vonzáskörzetében lakó U8 és U10-es korosztályú gyermekeket, hogy minél többen látogassanak ki az Orcak nyitott edzésére, melyek minden nap 16.00 órától zajlanak a Szandai Felsőréten található jégpályán.

Fotó: Szolnok Orcas Hockey Club

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában