Összefoglaló

2023.12.27. 20:48

Az ünnepek alatt sem unatkoztak a vármegyei rendőrök – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült az a férfi, akit Szolnokon ellenőriztek a rendőrök.

Kis János, a Hajnóczy József gimnázium egyik dolgozója gondolt egyet és hulladéknak szánt alapanyagokból madáretetőt épített.

A jászberényi trafóház kiégését követően folyamatban van az alállomás rekonstrukciója és bővítésének tervezése is megkezdődött – közölte honlapján a MVM Hálózat.

Az egész Mesterszállás gyászolja: elhunyt Kovács János könyvtáros, népművelő, lapszerkesztő.

Az egyik jászapáti általános iskolából érkezett betörésjelzés december 24-én délelőtt. A hátsó ajtón jutott be az elkövető az épületbe, a rendőrök kamerafelvétellel azonosították az elkövetőt.

Szorgos kezek munkájának köszönhetően megszépült a Béke tér Tiszafüreden.

Aki frissen szeretné kezdeni az újévet, jó alkalmat talál erre Szolnokon, ugyanis a hagyományoknak megfelelően ismét megszervezi a Jeges Csobbanást a Szolnok-Tisza Rotary Club január elsején a Holt-Tiszán. A vidám esemény részleteiről Tárnai Csabát, a program szervezőjét kérdeztük.

Matúz Balázs történetével olvasóink korábban is megismerkedhettek. Az orvosi egyetemre készülő fiatalember egy szerencsétlen balesetben sérült meg, rehabilitációját a vármegye több pontján is adománygyűjtéssel segítik.

A szilveszterhez kapcsolódó tűzveszélyes helyzetek elkerülés érdekében néhány jó tanáccsal szolgált Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Az idei év is megpróbáltatásokkal teli volt a Szolnok Városi Állatotthon életében. Az infláció és a rezsiárak emelkedésével ugyanis megcsappant az örökbefogadók száma. Karácsony előtt ugyan sok jószándékú ember támogatta adományokkal a telephelyet, sőt akadtak önkéntesek is, akik idejüket nem kímélve segítettek, de még a menhely előtt áll az egyik legkeményebb időszak, a szilveszter...

Apad a folyó Kisköre alatt, de lehet még további árhullámra számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában