Összefoglaló

2024.04.09. 21:26

Nyolc méter mély kútból szabadítottak ki állatokat Óballán – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Dolgoznak a csapadékvíz elvezetés problémájának megoldásán Martfűn. A feladatot több ütemre bontották.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Jogsija sem volt, és el is oldalgott a helyszínről, miután nekihajtott egy villanyoszlopnak.

Eredményesen vett részt Tiszasüly a Magyar Falu Program eszközbeszerzési pályázatán.

Hol jártál, báránykám? Egy nyolc méter mély kútba estem Óballán, gazdácskám.

Négy körözött személy karján is kattant a bilincs hétfőn, a Jászkunságban.

A közösségi közlekedést használók kényelme érdekében takarítják a buszvárókat Szolnokon.

A bíróságok többletmunkája, a magasabb ügyérkezés ellenére a befejezett ügyek száma is megnőtt

Immár tizenötödik alkalommal rendezik meg a Tiszta Szívvel Szolnokért ingyenes lakossági szűrőprogramot. Az április 15-én kezdődő esemény részleteiről tartottak kedden sajtótájékoztatót a városházán.

Jászkisér volt az első állomása a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya vármegyejáró projektjének, melynek keretében kedden civil fórumot tartottak több jászsági településen.

Az Év embere és Év sportolója szavazást hagyományteremtő céllal tavaly hirdettük meg először. A jelöltekre idén is több ezren voksoltak, a győztesekről korábban már beszámoltunk. Az eredményhirdetéssel egybekötött díjátadót a szolnoki Garden Hotelben tartottuk kedden délelőtt.

Szabó László és felesége évtizedek óta él a Tiszakürthöz tartozó Bogarason, nemrégiben mindketten születésnapjukat ünnepelték. Ketten együtt 176 évesek. Otthonukban látogattuk meg őket.

Rengeteg közérdekű témát vetettek fel a helyiek azon a lakossági fórumon, melyet hétfő este tartottak Szolnokon, az Áchim András úti oktatási intézményben. Az eseményen a Tallinn-Alcsi városrész fejlesztéseit és megoldásra váró problémáit járták körül a résztvevők.

Mintha csak egy elektronikai szaküzletben járt volna, úgy lopta el egy családi ház technikai eszközeit egy férfi Törökszentmiklóson. A „technika ördöge” az elektronikai cuccok mellé – ki tudja, miért – egy munkásgatyát is zsákmányolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában