Összefoglaló

2023.12.18. 20:40

Dr. Lévai Anikóhoz csatlakozva tett látogatást David Pressman amerikai nagykövet Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Elmenekült a rendőrök elől egy autós Püspökiben, de elakadt a földúton. Hiába a rendőri hang és fényjelzés, a sofőr nem állt meg. Nem jutott messzire.

Második lett az Ország Kutyája választáson Zsebibaba, a megnyúzott kis gézengúz. A Jászapátin talált sérült tacskó keverék igazi hős, már kétszer legyőzte a halált.

Az advent és a karácsony (tűz)veszélyeket is tartogathat. Az adventi időszak és a karácsony a meghittségen túl sajnos veszélyeket is tartogat. Legyünk alaposak, hogy nehogy egy tűzeset beárnyékolja az ünnepet.

Utalvánnyal támogatták az időseket Újszászon. Az időseket segíti az újszászi önkormányzat. A szépkorúak utalványt kaptak segítségül a karácsonyi bevásárláshoz.

Várat magára a Szolnok-Kőröstetétlen útszakasz felújítása. Az elmúlt hónapokban több fontos beruházás ért véget Kőröstetétlenen, ezek közé tartozik a civil ház is, mely hamarosan a helyi közösségi élet legfontosabb színterévé válik. A létesítményről, a benne tervezett helytörténeti gyűjteményről, illetve a Kőröstetétlent Szolnokkal összekötő út helyreállításának ügyéről Pásztor Roland polgármesterrel beszélgettünk.

Diákok látogatták meg a polgárőröket Törökszentmiklóson. A polgárőrség szervezeti felépítéséről, a városban betöltött szerepéről és a fiatalítási programról is hallhattak azok a diákok aki ellátogattak a napokban a Törökszentmiklósi Városi Polgárőrség irodájába.

Dr. Lévai Anikóval, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövetével találkozott David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete hétfőn Szolnokon – tájékoztatott közleményében az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége. A nagykövetek a segélyszervezet által működtetett Családok Átmeneti Otthonában tettek látogatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában