Lista

2024.03.11. 09:00

Hármas ikrek Tiszaroffon, kapucnis fantom Jászberényben – ezek voltak az elmúlt hét legjei

A Tiszaligeti Strandfürdőről és a várról is szó esett a szolnoki fórumon, feladta magát a szolnoki postást hátba lövő elkövető – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Így pusztult el a Szolnoki Cukorgyár: szomorú fotók a bontás idejéről – galériával

Szolnoki Cukorgyár, bontás
Hosszú hónapokon át zajlottak a Szolnoki Cukorgyár bontási munkálatai
Fotó: Mészáros János

Sok-sok éve már, hogy lebontották az egykor szebb időket látott Szolnoki Cukorgyárat. Múlt heti cikkünkben Mészáros János fotóriporterünk 2009-ben készült képeivel idéztük fel a patinás gyár pusztulását.

2. A Tiszaligeti Strandfürdőről és a várról is szó esett a szolnoki fórumon

lakossági fórum, Szalay Ferenc
Lakossági fórumot tartottak szerdán délután. Az eseményen Nagy-Kéri Szabolcs (balra), Fejér Andor, Töreki András, Szalay Ferenc és Lits László válaszolt a felmerülő kérdésekre
Fotó: Nagy Balázs

A megvalósult és folyamatban lévő fejlesztések mellett a gyermekek étkeztetéséről, zöld területekkel kapcsolatos ügyekről, sőt, még a romák felzárkóztatásáról is szó esett múlt hét szerda este a Szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Néptánc Alapfokú Művészeti Iskolában. Az intézményben lakossági fórumot tartottak.

3. „Félek elvinni a gyereket az orvoshoz” – kapucnis fantom tartja rettegésben a jászberényieket

Részeg, köpködő, félelmetes alak tartja rettegésben a jászberényieket. A helyiek beszámolói szerint a negyven év körüli, kapucnis férfi általában piásüveggel a kezében kószál a városban, és zaklatja a járókelőket. Gyakran feltűnik a Thököly úti rendelőnél is, ahol rendszerint minősíthetetlenül viselkedik. 

4. Bűbájos hármas ikrek cseperednek Tiszaroffon: így telik az élet Ritával, Larával és Lucával

Hármas ikrek, gyermekek
A mosolygós hármas ikrek, Lara (balra), Luca és Rita nagy boldogságot jelentenek szüleik számára
Fotó: Nagy Balázs

Nagy Rita, Nagy Lara és Nagy Luca 2023. július 14-én látták meg a napvilágot a debreceni klinikán. Szüleik, Nagy János és Nagyné Ender Rita tíz éve élnek boldog párkapcsolatban. Bár a gyermekvállalás nem volt egyszerű számukra, egy kis segítséggel megfogant a három kis csöppség, akik bearanyozzák a fiatal tiszaroffi házaspár életét.

5. Kiderült, ki lőtte hátba a szolnoki postást: feladta magát az elkövető

A nyílt utcán lőttek meg gumilövedékkel egy postai kézbesítőt még februárban Szolnokon, a támadók egy autó ablakából céloztak és lőttek, majd elhajtottak. A rendőrök egy középiskolás diákot gyanúsítottak az esettel, aki később feladta magát. A gyanúsítottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt kihallgatták. 

pisztoly, lövöldözés
Ebből a fegyverből származnak a postást eltaláló zselés lövedékek
Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában