Összefoglaló

2024.03.18. 21:03

Biciklist ütöttek el Szandaszőlősön – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Váratlan fordulatot vett a száguldozó rolleres igazoltatása Szolnokon, minden nap a régi életéért küzd a motorbalesetben lebénult szolnoki férfi – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Két, vezetői engedély nélküli sofőrt is őrizetbe vettek a rendőrök.

Két áprilisi napon is lehetősége lesz beoltatni kedvenceiket a tetétleni gazdiknak.

A fotós a környezetet olvassa: tájakat, településeket, tárgyakat, épületeket, formákat, jelenségeket, arcokat, alakokat, mozdulatokat. Az újságíró is. Az egyik fényképezőgéppel dolgozik, a másik klaviatúrával. Az eredmény: ezúttal Tomajmonostorán barangolhatnak olvasóink.

Sok fegyverneki vagy környékbeli már el is felejtette a boltokban kapható dobozos és tartós tejeket. A piacon működő önkormányzati automatából ugyanis minden nap friss, magas zsírtartalmú tejet lehet vételezni, melynek minőségét minden nap ellenőrzik. A tej az önkormányzat saját telepéről származik, ahol mintegy 100 szarvasmarhát gondoznak a telep saját alkalmazottai.

Pető Zsolt jelenlegi polgármestert támogatja a Fidesz-KDNP Abonyban.

Újabb állomásához érkezett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének közös fóruma. Ezúttal Kunszentmártonban tartottak előadást, melyen szóba került a gazdaságok átadás-átvételének gördülékenyebbé tétele, és a fiatal gazdálkodók intenzívebb támogatása.

Az iroda négy falát cserélte méhlegelőre és védőfelszerelésre a szolnoki Molnár-Kun Lilla mesterméhész. A szakma iránti szenvedélye akkor lobbant lángra benne, amikor kislányával volt otthon. Érezte, hogy váltania kell, a méhészet felé vitte az útja.

Közlekedési baleset történt Szolnokon a Kiss János utcában. Torlódásra lehet számítani.

Rablás bűntette miatt indítványozta az ügyészség annak a huszonkét éves jászapáti férfinek a letartóztatását, aki egy tizennégy éves fiút rabolt ki a minap.

Nyolcvanesztendős, hagyományos módon nem operálható páciensen végeztek sikeres mellkasi műtétet a szolnoki Hetényi Géza kórház orvosai. Az idős beteg már otthonában lábadozik a bravúros műtét után, melynek során jobb felső tüdőlebenyét kellett eltávolítani egy daganat miatt úgy, hogy közben csak a 10 évvel korábban csonkolt, kisebb méretű bal tüdővel tudott levegőt venni a beteg.

Bár a nyersanyag és chiphiány miatt kialakult autóipari válság a szolnoki Segura alkatrészgyártó vállalat működésére is hatással volt. A cég a nehézségek ellenére fejlesztésekbe kezdett, mely megalapozhatja az idei év sikerét – egyebek mellett erről is szó volt hétfő délután, amikor Szalay Ferenc polgármester gyárlátogatáson vett részt a spanyol cég meghívására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában